about Linkies entry

Hello There

Heyy ! Thank you for your visit and do follow me yeah sweetie ? *wink I Love You !

0
magic box

Credits

Fully Edited : Amirra Najihah
Photo : Tumblr
Best Viewed : Google Chrome
It's Over !
Thursday, 11 October 2012 | 23:13 | 0 comments

It's Over ! It's Over ! Kitee dah tadee apee-2 hubungan dahh . jgn carii kiteee lagiii ! kitee tanakk jumee awak dahh ! #Versi KL .

It's Over ! It's Over ! Ceqq dah tadakk apa-2 hbgn dgn hg dah ! hg jgn carik ceqq lg . ceqq tamo dah eh jumpa hg ! #nahh , pekat punya . bhahaha xD


Assalamualaikum . baik yea , kita mulakan dengan بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ .
baik yea , perenggan pertama tuu mukadimah yg tade kena mngena dgn yg hidup mahupun yg dah mati  .
baik yea , ape yg anda lihat di sini dunia semakin mncabar .
baik yea , ekonomi kian melecet .
baik yea , baik yea , baik yea . -oo-

korg larat ke nak bce entry yg pnjg lebar nih ? okay lah . fara pendekkan entry nih supaya korg cepat habis . yea ? baik kan fara nih ? ^^

semalam , abg angkat fara tnya " adik ? ape pndapat kamu tntg backstabb ? kawan makan kawan ? "
dy tnya tntg pndapat fara . fara pulak tnya korg ape pndapat korg ? 99 percent msty cakap bnda nyh normal kan ? a'ah . bg fara plak , bnda nyh semua dah jadi asam garam kehidupan . nk tanak , kita kne harungi jugak . walaupun yg tikam blkg tu bestfriend kita sndry . dats normal . cuma pkir ke depan lah , kalau kita mulakan jd backstabb cenggini . dan org mula takkan percayakan kita . dan bila sorg dah mula ta percayakan kita . spe pulak yg akn percayakan kita ? in daily of our life , kita perlukan seorg jee teman yg betul2 akrab . yg betul2 bole share problemmo . bole simpan rahsia kita dgn slmt . dan yg bole kita percayakan . dan acano kalo org yg btul2 kita akrab tuu tikam blkg ? msty tyme tu kita dah frust dah . dah tanak percaya sspe dah . kankan ? come-on lah . be matured . bukak sikit pemikiran tuu . ape motif bnda nih semua ? ape yg korg dapat ? nak tikam pun sbb ape ? alahai . kalau sbb gf/bf , korg sure ke yg gf/bf tuu jadi hak milik korg slamenyeeee ? Poyo gila baq hg ! Kalau lah korg usya padat2 bndalah nih , laki lah pon yg slalu maen tikam2 nih . perempuan chill jee . ewahh , okay . fara backup perempuan . fara backup sbb fara perempuan . kalau fara lelaki , fara backup lah lelaki . ;pp

Ape kena mengena backstabb dgn tajuk entry It's Over nih ? bhahahaa . nih lah fara , tajuk lain , cerita lain . eh ! suka hati aku lah . entry sapaa ? sapaa punya blogg ? ;pp

However , fara wish luck utk korg mghadapi hari2 yg penuh mncabar . there is no good luck okeyy ?
Btw , kepada Jazmi Kamaruddin having fun yeah dgn assignment utk cuti nih ? ewahh , assignment tuu . watlekk ;)

-entry pendek-