about Linkies entry

Hello There

Heyy ! Thank you for your visit and do follow me yeah sweetie ? *wink I Love You !

0
magic box

Credits

Fully Edited : Amirra Najihah
Photo : Tumblr
Best Viewed : Google Chrome
apa perasaan korang ? :3
Thursday, 23 February 2012 | 00:29 | 0 comments
Assalamualaikum WBT . Hai ! ;)

err , apa perasaan korang bila korang rasa korang dipergunakan ? korang dipinggirkan ? dan korang disisihkan ? okay , mmg lah dipergunakan , dipinggirkan dan disisihkan adalah sama maksud tapi err . . err . . ehh ! suka hati akulah nk cakap byk kali . nk tulis byk kali . baca , sudah lah ! :p

okay . itulah yang fara rasakan sekarang ni . ehhh , bnda nyh tade kne mngena nan budak skolah fara . harap maklum . yeah , fara percaya half dari remaja skrg nyh sedang rasa cenggini , kan ? kan ? dan , apa yg akan korg lakukan ? buat tak tahu je ? pukul budak tuu ? atau , culik pastuu cucuk2 guna lidi ? alahai , ta mujarab . percayalahhh ! so , jalan yg trbaek , cari je kawan lain . habeh cerita . ^^

emm ? takot nnty budak tuu ckp yg kita lupa dy ? alahhh , kalo bdak tu ckp yg korg lpa dy , korg buat tak tahu jee . yeee . buat tak tahu . jgn nk jaga hati org sgt walhal dorg tak pernah pon jaga hati korg yg suci dan selembut softlan tuu . dah lah lembut , wangi pulak tuu . phewwwwww , kalau fara dapat kawan cenggini , fara simpan dalam almari . tak kasi keluar dah . takut kena rampas punya pasal :3

dan better korang carik kawan baru yg korg rasa korg bole luahkan segalanya . *asal byk sgt penggunaan korg ni ? -.-* ehhhh , btw kannnnn , fara da dapat kawan yg fara bole luahkan segalanya . dan kami sedang bahagia . hehee .

fara percaya statement kat atas tuuu , msty akan ada org yg ckp , "Aceyyyy , lelaki lah tuu yg jadi tempat luahan dy " . haaaaaa , mntak maaf sgt2 yee makcik pakcik sekalian . girlgirl jee tau . sebabnya kan , mngikut kajian fara , lelaki zaman skrg nyh pon mulut tempayan . kasi rahsia , dy bocorkan .  masalah lahhhhhh ! grr . . biarkan jelah . asalkan dorg bhgia . ^^

aha , sebelum tuuu , kalau korg dapat kawan yg suka lupa kawan cenggini , ta perlulah nk mncarut bukan main . siapa kita sekarang nyh adalah reflect utk sapa kita di masa hadapan . cuba pikir , kalau korg kemain lagi mncarut dan ada org trdengar apa yg korang carutkan , apa dorg akan kata ? especially , perempuan . muka dah omey . tetibe mulut Nau'zubillah ! haih . elakkan lah bnda2 cenggini yea ? saya percaya anda mampu mengubahnya ;)

kawan , tegurlah sahabat anda . dan sahabat , terimalah teguran itu dgn trbuka . kerana itulah gunanya seorg kawan .








/